POZNAT RAZLOG RAZVODA MATE RIMCA 'Nije u pitanju treća osoba, Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji...'

Mate Rimac Katarina Lovrić
radio1.hr

Javnost je iznenadila vijest o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić nakon što su tri godine proveli u braku.

I dok sve zanima zašto je ljubav tako brzo pukla, izvori su za Slobodnu Dalmaciju otkrili neke detalje.

"Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci", rekli su zagrebački izvori o razvodu para.

Katarina je ovih dana otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir.

"Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu", dodali su upućeni, piše Slobodna.

Mate Rimac jučer se pojavio na predstavljanju svojih robotaksija u svom kampusu bez vjenčanog prstena na ruci, a vijest da se razvode objavljena je dan prije.

Mate i Katarina su u srpnju 2021. godine imali crkveno vjenčanje u Livnu, nakon čega je uslijedilo veliko svadbeno slavlje na koje su stigli u Neveri, a prije toga su sudbonosno "da" izrekli na intimnoj ceremoniji u svibnju, u Vili Dalmacija u Splitu.

Privatni život inače su krili od javnosti i rijetko ih se moglo vidjeti skupa, a ponekad bi poduzetnik podijelio pokoju zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

U vezi su bili više od sedam godina, no o svojoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima niti su se ikada eksponirali.

O privatnom životu našeg uspješnog poduzetnika zna se vrlo malo, ali vrlo je uspješan na poslovnom planu.

Mate Rimac

NAKON TRI GODINE Razveo se Mate Rimac

Mate Rimac i Katarina Lovrić razveli su se nakon tri godine braka, doznaju 24sata od izvora bliskih Rimcu. Šuškanja o razvodu pojavila su se prije nekoliko mjeseci, a taj medij zatražio…