VIDEO  Poslušajte novu pjesmu mladih glazbenika iz Širokog Brijega

Kristijan Penavić Jozo Mikulić
Screenshot/Youtube

Širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili su novu pjesmu pod nazivom 'Frend Zona'.

''Pjesma je nastala prije četiri godine iz stanja frustracije jer neko vrijeme nisam mogao napisati pjesmu s kojom sam bio zadovoljan, pa sam na brzinu izbacio iz sebe sve što mi je palo na pamet'', započeo je Kristijan opisujući kako je nastala ova pjesma.

''Video snimku pjesme sam objavio na svoj Instagram profil, te mi se ubrzo javio Jozo Mikulić i  predložio da mu prodam pjesmu. Nisam ju htio prodati jer mi se svidjela, pa smo se dogovorili da ju skupa objavimo'', kazao je Penavić o tome kako su se Jozo i on upoznali.

Sadržaj se učitava...

Pjesma je snimljena, miksana i masterizirana kod Gabrijela Prusine u Mass Studiju u Mostaru.

''Ideja spota je nastala spontano jedne večeri kada smo se Jozo Mikulić, Drago Ljubić (Not Jane) i ja družili u kafiću "House", te je Drago Ljubić predložio da snimi novi spot za svoju pjesmu u Italiji. Tako smo krenuli u priču i na kraju isplanirali cijeli projekt. Otišli smo u Italiju na 5 dana i snimili dva spota. Spot za Frend Zonu i spot za bend Not Jane'', objasnio je Penavić koji je ove godine krenuo i u redateljske vode, te je bio redatelj i producent oba spota.

Od velike pomoći bio je Kristijanov jako dobar prijatelj Dujo Masnić, koji je bio kamerman. Montažu oba spota radio je Penavić, a profesionalnu kolor korekciju je radio studio iz Portugala.

''Ovo je bio projekt za pamćenje i jako smo ponosni na sve što smo postigli u tako kratkom vremenskom roku i ograničenom budžetu'', zaključuje Penavić.