FOTO  Pogledajte kako je izgledala prva večer Mostar Jazz Festival 2024.

Mostar Jazz Festival 2024.
Hercegovina.info

Ovog vikenda, u subotu i nedjelju, Mostar će biti domaćin nezaboravnih jazz večeri, na kojima će nastupiti vrhunski domaći, regionalni i međunarodni glazbenici, a posjetitelji će uživati u koncertima koji će odjekivati gradom na Neretvi, na platou ispred Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer su na lokaciji plato ispred Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače nastupili BDB Trio i Bigesty Septet, koji su oduševili publiku svojim energičnim izvedbama i jedinstvenim spojevima jazza i moderne glazbe.

Već u nedjelju na istom mjestu nastupa Dena DeRose, priznata američka pijanistica i vokalistica, koja će vas zasigurno osvojiti svojim emotivnim izvedbama, dok će Zvjezdan Ružić sa svojim inovativnim projektom Pianotron donijeti poseban glazbeni doživljaj.

"Učeći od najboljih, dobit ćete uvid u put od ljubavi prema jazzu i glazbi općenito do profesionalnog uspjeha. Mostar Jazz Festival 2024. nije samo festival; to je pokret. Glazbeni doživljaj koji mijenja zajednicu,“ poručili su organizatori.