OBJAVLJENA I FOTOGRAFIJA Mate Rimac ima novu djevojku?

Mate Rimac
Motor1

Šuška se da Mate Rimac (36) ima novu djevojku, doznaje Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca. Valentina se bavi marketingom.

Rimac bio na kirvaju u Miholjcu
Mate je proteklog vikenda bio u njenom rodnom Donjem Miholjcu na kirvaju (op.a. proštenje, dan zaštitnika župe, tradicionalna proslava u slavonskim mjestima).

Njegova personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 viđena je parkirana u dvorištu njene obiteljske kuće, na iznenađenje stanovnika tog slavonskog gradića široj javnosti poznatog uglavnom po istoimenoj pjesmi Kandžije ili po reprezentativcu Domagoju Vidi.

Valentina je na svom profilu na Facebooku objavljivala fotografije s Matom i njegovim automobilom. Fotografije su mogli vidjeti samo njeni prijatelji na Facebooku. Po Miholjcu se već neko vrijeme šuška da im je Rimac novi "zet", a kad se Nevera pojavila u gradiću, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse.

Mate Rimac

Portal je za potvrdu ove priče kontaktirao i Valentinu Blažeković koja vodi marketinšku tvrtku, ali nije htjela "komentirati temu", baš kao ni Marta Longin iz odjela za odnose s javnošću Rimac Automobila. 

Podsjetimo, u lipnju ove godine saznalo se da se Mate Rimac razveo od Katarine Lovrić.

Mate Rimac

NAKON TRI GODINE Razveo se Mate Rimac

Mate Rimac i Katarina Lovrić razveli su se nakon tri godine braka, doznaju 24sata od izvora bliskih Rimcu. Šuškanja o razvodu pojavila su se prije nekoliko mjeseci, a taj medij zatražio…