MOSTARAC RASPRODAO DVORANU Za zagrebački koncert Adija Šoše u listopadu karte 'planule' za samo 3 dana

Adi Šoše

Popularni bh. pjevač Adi Šoše (29) nastavlja nizati uspjehe, a posljednji je rekordna prodaja karata za njegov prvi koncert u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu koji je zakazan za 28. listopada. U manje od tri dana sve ulaznice su planule, a novi koncert Adija Šoše i AL Music Banda zakazan je za 9. veljače 2025., budući da nije bilo slobodnih termina ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 29-godišnji pjevač iz Mostara, koji je osvojio srca publike diljem regije, ne skriva oduševljenje zbog ovakvog odziva. U svojoj izjavi povodom rasprodanog koncerta Adi je naglasio koliko mu znači podrška zagrebačke publike.

"Osjećaj je bio posebno lijep, iako moram priznati da sam u dubini duše očekivao snažan odziv. S publikom u Zagrebu veže me jedna magična, gotovo neobjašnjiva povezanost koja se razvija već godinama i s vremenom postaje sve jača i dublja. Vjerujem da su najljepši trenuci tek pred nama. Radujem se svemu što ćemo publika i ja zajedno proživjeti u budućnosti", rekao je Adi.

Adi Šoše postao je jedno od najtraženijih imena na regionalnoj glazbenoj sceni. 

Adi Šoše postao je jedno od najtraženijih imena na regionalnoj glazbenoj sceni, a njegova popularnost iz dana u dan raste. Ovaj diplomirani inžinjer građevine kojeg glazbeni kritičari nerijetko nazivaju novim Čolom karijeru je krenuo graditi u suradnji s poznatim producentom, tekstopiscem i kompozitorom Amilom Lojom koji je ujedno i autor njegovih najvećih hitova. Njihova suradnja započela je spontano, ali je vrlo brzo rezultirala brojnim uspješnim projektima.

Njegov prvi singl „Nije lako biti ja" i istoimeni album donijeli su mu još veći uspjeh, a hitovi poput 'Najljepši cvijet', 'Od Jeseni do proljeća', 'Pusto ostrvo' i duet s Tonyjem Cetinskim 'Sve ili ništa' učvrstili su mu poziciju nove zvijezde na muzičkom nebu, piše 24sata.