MATEO I IZABEL KOVAČIĆ Nogometaš objavio fotografije s odmora na kojem uživa s trudnom suprugom

Mateo i Izabel Kovačić
Instagram

Ljetovanje Matea Kovačića i supruge Izabel, bliži se kraju, kako je hrvatski reprezentativac otkrio na društvenim mrežama. Objavio je selfie sa trudnom suprugom dok se hlade uz osvježenje i malo slatkog, dodajući da su im to posljednji trenuci ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da igrača Manchester Cityja očekuje povratak u klub, stoga je sa suprugom koja očekuje njihovo drugo dijete, iskoristio odmor do posljednjeg trenutka. Prekrasna trudnica pozirala je suprugu na fotografiji s pogledom na plavetnilo koji ostavlja bez daha, stoga ne čudi komentar Nine Badrić: "Ljepote na kvadrat", prenosi Gloria.hr.

Mateo i Izabel Kovačić

Dodajmo i to da se bračni par upoznao još u tinejdžerskim danima, prohodali su prije četrnaest godina dok su se vjenčali 2017. Već imaju četverogodišnjeg sina Luku, čiji je krsni kum Luka Modrić s kojim se bračni par Kovačić često druži. S Modrićem i njegovom suprugom Vanjom nedavno su zajedno ljetovali na Pelješcu i na Korčuli. Hrvatski reprezentativci snimljeni su kako se kupaju kupanju na stijenama, a kasnije su pozirali sa suprugama tijekom ljetne šetnje.

Premda očekuje prinovu, Izabel Kovačić je u lipnju bila vrlo zaposlena. Nakon što je potkraj 2023. lansirala svoj novi brend IZAKOVA, predstavila je najnoviju lanenu kolekciju, Chic de Lin. Osmišljena je za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost dok bezvremenskom elegancijom i prirodnim materijalima kolekcija donosi jedinstvenu kombinaciju stila i udobnosti. Svaki komad kolekcije, prožima strast prema detaljima, vrhunskoj izradi te autentičnost.

Mateo i Izabel Kovačić

"Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima. Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno. Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara. Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća", rekla je tom prilikom Izabel Kovačić o svojoj kolekciji.

Mateo i Izabel Kovačić