VIDEO  Marko Bošnjak iznenadio fanove disko ritmom i novim duetom

Marko Bošnjak i Iva Lorens
Dorijan Jurinjak

Ljeto službeno započinje 'najhot' suradnjom regije jer dvije zvijezde nove generacije - Marko Bošnjak i Iva Lorens predstavljaju 'Asfalt' - savršen soundtrack za divlje ljetne noći!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko i Iva su privatno odlični prijatelji i ova suradnja je bila samo pitanje trenutka, a nastala je spontano kako i nastaju sve najbolje stvari. Iva je pripremila 'ljutu' pjesmu koju je dodatno začinio producent Filip Majdak, a sve zajedno je 'skuhano' u njegovom studiju tijekom jedne noćne sesije, navodi se iz izdavačke kuće 'Kontra'.

"Ova pjesma je inovacija mog dosadašnjeg glazbenog izričaja jer volim biti različit i da uvijek iznenadim. Moja publika će sigurno biti iznenađena jer je drugačije od onoga što su od mene navikli čuti, ali se nadam da će iznenađenje biti prijatno. Mislim da će pjesma zapaliti radijski program i osvojiti srca slušatelja jer mami na ples i idealna je za ovo ljetno vrijeme", rekao je Marko o pjesmi.

Sadržaj se učitava...

"Marko i ja se družimo već neko vrijeme i mislim da su svi očekivali da ako napravimo nešto zajedno da će to biti balada, ali volim što smo kroz ovu pesmu predstavili jednu zajedničku ljubav prema pop glazbi i Berlinu u kome smo oboje živjeli. Mislim da smo uspjeli napraviti pjesmu koja će se slušati cijelo ljeto sa spuštenim prozorima tijekom dugih vožnji i mamiti na ples na zabavama", izjavila je Iva.

Marko i Iva su spremni da na ove prostore beskompromisno unesu dah svježine i jedan novi val zvuka. Pjesmu su već premijerno izveli u Beogradu kao i na nedavnom zagrebačkom Pride-u. Reakcije publike su bile i više nego odlične, a za 'Asfalt' su snimili i spot koji redateljski potpisuje Domy Media

"Rad na ovom projektu bio je izuzetno zanimljiv i osvježavajući izazov za mene. Posebno me obradovalo da radim sa ovako talentiranom ekipom, gdje je sve teklo glatko zahvaljujući izvrsnom planiranju i organizaciji. Posebno mi je bilo zanimljivo da radim u novom žanru, jer inače snimam rap spotove, što je ovom projektu dalo dodatnu dozu uzbuđenja i kreativnosti", ispričao je redatelj spota Dorian Domiter.