HERCEGOVKA IZ 'LJUBAV JE NA SELU' Valentina Kordić otkrila je li joj sud oduzeo djecu

Velentina Kordić Ljubav je na selu
Instagram

Upoznata javnost s kandidatkinjom showa 'Ljubav je na selu', Valentinom Kordić, nastavlja pratiti njezin privatni život, pogotovo njezin odnos s farmerom Tonijem Patrčevićem, kojeg Valentina pokušava zadržati u tajnosti na društvenim mrežama. Međutim, osim intrigantnog odnosa s Tonijem, gledatelji su postali znatiželjni oko njenog osobnog života, naročito kad je riječ o njenoj djeci s bivšim partnerom, Vatroslavom Tijanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valentina se odlučila javno oglasiti putem društvene mreže Facebook i odgovoriti na komentare koji sugeriraju da je izgubila skrbništvo nad sinom i kćeri, što je česta tema među gledateljima showa.

„Stvarno ne znam kako se neki usuđuju po komentarima pisati da sam ja ostavila djecu, odrekla se djece i sl.! Ja svoju djecu nisam ostavila niti bi ih ostavila“, napisala je Valentina, objašnjavajući da su ona i bivši partner postigli dogovor o podjeli skrbništva.

„Trenutno imamo odluku 7 dana kod mene, 7 kod oca! I to je tako doneseno zbog mog posla jer radim tjedan prvu, tjedan drugu,“ pojasnila je, dodajući kako joj je postalo teško šutjeti dok se šire neistine o njenom životu.

Valentina je oštro poručila gledateljima da prestanu špekulirati o njenom odnosu s djecom: „Moja djeca su sa mnom i selit će se sa mnom kada za to dođe vrijeme, osim ako glupi sud odluči djecu ostaviti kod oca, što bi za djecu bio najgori mogući scenarij.“

Kandidatkinja je svoj status završila odlučno, ističući da više neće tolerirati lažne optužbe na društvenim mrežama: „Tako da od sada neću više da vidim niti jedan komentar da se piše da sam ja ostavila djecu,“ zaključila je Valentina, jasno izražavajući svoje nezadovoljstvo prema neistinitim tvrdnjama.

Izgleda da Valentina, osim što pokušava pronaći ljubav na selu, vodi i ozbiljne bitke izvan kamera, suočavajući se s kritikama i tračevima koje donosi javni život.