VIDEO  'Fraktal' u rock maniru prošetao 'Kaldrmom'

Fraktal kaldrma

'Fraktal' objavljuje i lyric video za drugi singl sa predstojećeg albuma 'Kocka je bačena' pod naslovom 'Kaldrma' sa izdavačkom kućom 'Kontra', a pod okriljem 'Virgin grupe'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao duh prošlih vremena i sinonim za sve dobro što nam danas nedostaje, 'Kaldrma' je drugi po redu singl rock benda 'Fraktal', sa predstojećeg albuma 'Kocka je bačena' koji navedeni bend sa nestrpljenjem sprema za svoje obožavatelje, a govori o ljudima koji odlaze i onima koji ostaju i njihovoj borbi za bolje.

Sadržaj se učitava...

Nakon objavljivanja pjesme 'Kaldrma', bend je održao svoj prvi samostalni koncert u Domu kulture Studentski grad, 30. rujna, na Novom Beogradu, gdje su premijerno izveli i ostale numere sa nadolazećeg albuma. Ovaj nastup predstavlja dobar početak za 'Fraktal' i njihov glazbeni pravac, koji spaja snažne emocije sa sirovom energijom rock zvuka.

Pored standardne postavke benda, koju čine Aleksandra Rikanović (vokal), Petar Radivojević (gitara), Ivan Ristić (bas) i Aleksandar Savić (bubanj), u stvaranju novog albuma sudjelovali su i novi članovi benda Sreten Veličković (gitara) i Jelena Magleševa (prateći vokal).

Video materijal je napravio Slavoljub Radojević dok su montirali Darko i Matija Milenković. S obzirom na reakcije publike sa koncerta, 'Kaldrma' obećava i postaje važan korak u karijeri ovog perspektivnog benda, navodi se iz izdavačke kuće 'Kontra'.