EUFORIJA RASTE Sve je spremno za koncert Jelene Rozge u Mostaru

Jelena Rozga

Sve je spremno za koncert ljeta u Mostaru koji će u petak, 5. srpnja na stadionu Kantarevac održati Jelena Rozga!

Euforija oko ovog iščekivanog koncerta u Mostaru je dostigla svoj vrhunac i fanovi popularne Splićanke na prodajnim mjestima u Mostaru čekaju u redovima da kupe preostale ulaznice za njen veliki koncert.

Jelena je posljednje dvije godine zasigurno najtraženija pjevačica u cijeloj regiji, a ovo je njen najveći koncert u Hercegovini do sada.

Jelena Rozga

Krajem prošlog mjeseca na festivalu “Melodije Jadrana” Jelena je predstavila svoj novi ljetni hit, pjesmu „Lavica”, koju će izvesti i na predstojećem koncertu u Mostaru, a publiku će u ovoj iščekivanoj koncertnoj večeri provesti kroz svoje najveće hitove koje je nanizala u bogatoj i uspješnoj karijeri.

Kraljica estrade Jelena Rozga je uz mnoštvo zaraznih i omiljenih hitova posebno poznata po vrhunskim scenskim nastupima na kojima ništa ne prepušta slučaju, pa svi njeni fanovi iz Hercegovine mogu očekivati do sada neviđeni spektakl!

Organizatori iz mostarske agencije Inter Connect najavili su da će se posljednje ulaznice za koncert prodavati na ulazu na Kantarevac, na dan koncerta, od 12:00 sati nadalje, a do tada, ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na blagajni Kosače, na info pultu Mepas Malla i online na platformi Entrio.