DONNA VEKIĆ S MEDALJOM Najbolja hrvatska tenisačica objavila fotku s mora, ne odvaja se od medalje

Donna Vekić

Donna Vekić je nakon osvojene srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu sletjela u Zagreb, a zatim se uputila na more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska tenisačica na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa srebrnom medaljom dok plovi Jadranskim morem, piše Index.hr.

''Ne puštam te neko vrijeme'', napisala je u opis objave.

U komentarima joj se javila Iva Majoli, koja je ostavila emotikon srca. Ostali su joj poručili da je zaslužila medalju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"U pravim je rukama", pisali su.

''Samo pazi da ti ne padne u more'', šalili su se neki.

"Tek sam dan nakon finala postala svjesna"

Podsjećamo, Donna Vekić je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama tako što je u finalu izgubila od Kineskinje Qinwen Zheng 6:2, 6:3. Ujedno je to prva olimpijska medalja u povijesti hrvatskog ženskog tenisa.

"Tek sam dan nakon finala postala svjesna da sam osvojila medalju, ali će mi idućih dana početi dolaziti sve emocije", rekla je tenisačica po dolasku u Zagreb.

Najveća podrška su joj bili njezini roditelji, otac Igor i majka Brankica, koji su njezine mečeve vjerno pratili s tribina. Uz Donnu je uvijek i njezina baka Lidija, koja svaki njezin uspjeh proživljava s puno emocija.

Lidija Vekić je bivša nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture i uz unuku je od malih nogu. U nju je usadila ljubav prema sportu. Baka ju je vodila na gimnastiku, ali kad je Donna uhvatila reket, bilo je jasno što će biti njezin životni put.