DANIJELA DVORNIK O BLIDINJU "Bilo je preteško planinariti, moraš biti skoncentriran"

Danijela Dvornik

Danijela Dvornik nedavno je podijelila svoj dojam planinarenja u Parku prirode Blidinje u Bosni i Hercegovini na društvenim mrežama.

“Bilo je izazovno, na momente teško i preteško, naročito povratak i nemilosrdno sunce, ali vrijedilo je svega. To su ti momenti kada pomičeš granice vlastitih strahova i komfora, kad osim sto uživaš u pređenom putu i još ljepšim panoramskim pogledima, moraš misliti i biti skoncentriran. Predivan izlet i predivna priroda”, opisala je Danijela.

Danijela često pokazuje svoju strast prema fizičkoj aktivnosti, povremeno dijeleći fotografije iz teretane. Ranije je istaknula koliko je važno da žene starije od 50 godina vode aktivan život, naglašavajući dobrobiti kardiovaskularnih vježbi i treninga snage, prenosi Avaz.

Život u Zagrebu napustila je prije nekoliko godina i preselila se na otok Brač, gdje je s ljubavlju renovirala svoju kuću u Sutivanu. Nedavno je u posjetu dobila i unuke, Balie i Lumi, djecu svoje kćerke Elle Dvornik, a rastanak je ispunio tugu koju nije mogla sakriti.

Njena ljubav prema aktivnom životnom stilu i istraživanje prirodnih ljepota nastavljaju motivirati njezine pratitelje diljem svijeta.