VIDEO  Antonija Čerkez ušla u finale 'Zvezde granda', dok u Širokom Brijegu sprema humanitarni spektakl

Antonija Čerkez u finalu Zvezda Granda
Instagram

Antonija Čerkez jedina je Hercegovka koja se plasirala u finale glazbenog natjecanja 'Zvezde granda'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na ishod finala, Antonija je donijela odluku koja odražava njenu veličinu – održat će veliki humanitarni koncert u svom rodnom gradu, Širokom Brijegu. Sav prihod od koncerta bit će doniran domu "Marija Naša Nada", ustanovi koja pruža skrb djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele Hercegovine. Ova institucija predstavlja nadu i podršku mnogim obiteljima, a Antonijina inicijativa pokazuje njezinu duboku povezanost sa zajednicom iz koje potječe.

Sadržaj se učitava...

Humanitarni spektakl na Pecari

Koncert će se održati u Gradskoj Sportskoj Dvorani na Pecari, u ponedjeljak, 10. lipnja, s početkom u 20 sati. Antonija je otkrila našem portalu kako priprema posebna iznenađenja i goste koji će uveličati ovaj koncert, čineći ga nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.

Antonija Čerkez nije samo uspješna pjevačica koja puni klubove diljem Europe, ona je i žena s velikim srcem. Ova humanitarna gesta još jednom potvrđuje njezinu posvećenost i ljubav prema rodnom kraju i ljudima koji su joj pružili podršku na putu do uspjeha.

„Oduvijek sam osjećala duboku povezanost s mojim Širokim Brijegom. Dom ‘Marija Naša Nada’ radi nevjerojatan posao i želim im pomoći koliko god mogu,“ izjavila je Antonija. „Ovaj koncert je moj način da se zahvalim svima koji su bili uz mene i da dam svoj doprinos zajednici koja me uvijek podržavala.“

Pozivamo sve ljude dobrog srca da se pridruže ovoj plemenitoj akciji i podrže Antoniju u njenoj misiji. Neka ovaj koncert bude svjedočanstvo snage zajedništva i ljubavi, jer kad se srca spoje, čuda su moguća.