VIDEO  Ante Cash i Nered objavili novu navijačku pjesmu uoči Europskog prvenstva

Ante Cash i Nered
Screenshot

"Ista oluja ista nevera. Grmi sa juga i sa sjevera...", refren je nove, lako pamtljive navijačke pjesme Ante Casha i Marka Lasića Nereda. Nevera je nastala uoči europskog nogometnog prvenstva, a cilj joj je povezati navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačkih pjesama nikada dosta. Sasvim sigurno podrška su i reprezentativcima koji će za manje od mjesec dana zaigrati na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj. Glazbenici Ante Cash i Marko Lasić Nered, te producent Natko Smoljan snimili su spot za pjesmu "Nevera", koja će navijački povezati sjever i jug Hrvatske.

Sadržaj se učitava...

Glazbenik Ante Cash o spotu kaže: "To smo gađali, da refren govori o tome kako je to naša jedna Hrvatska, zajednička, da ne bi smjelo biti nikakvih razdora, ni raskola. Mi to ne možemo drukčije nego pjesmom... Baš je i zadovoljstvo i romantika u cijeloj priči."

"Navijačke su pjesme jednostavne, iskrene i pune ljubavi.", kaže glazbenik Marko Lasić Nered i dodaje: "Za takve pjesme imam najviše inspiracije. Zašto? Uživam u tom zajedništvu koje je specifično kad su prvenstva i kad treba na nekoj većoj razini podržati nekoga. Vidi se koliko su ljudi složni, tu se ljepota Hrvatske očituje i vidi."

U spotu će dalmatinskom štihu pridonijeti i klapa "Diadora", čiji predstavnik Dražen Habuš kaže: "Uklopili se jesmo, refren naučili, bit će lipo i dobro."

Spot je sniman na tri lokacije. Najprije u Zagrebu i Imotskom pa na kraju u Zadru. Stoga ćemo osim još jedne pjesme imati i još jednu prekrasnu razglednicu Hrvatske. Navijačku razglednicu za nove sportske uspjehe, koja bi trebati dati dodatni "vjetar u leđa" našim "vatrenima" na skorom Europskom nogometnom prvenstvu.