U MOLITVI Ivan Rakitić ponovno stigao u Međugorje

Ivan Rakitić u Međugorju
Hercegovina.info

Reprezentativnu stanku i predivan jesenski sunčan dan, s proljetnim temperaturama, jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena, a trenutno igrač splitskog Hajduka, Ivan Rakitić, odlučio je ponovno iskoristiti za dolazak u Hercegovinu, točnije u Međugorje. Ovo je jedna od omiljenijih Rakitićevih destinacija, u koju je stigao po treći put otkako igra za Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S krunicom u rukama i društvu supruge Raquel Mauri, Rakitić se kratko zadržao u razgovoru s lokalcima, kupio si nešto za uspomenu, a onda krenuo u molitvi ka kipu Kraljice Mira.

Ivan Rakitić u Međugorju

Brojni su ga zaustavljali, zamolili za fotografiju. Sve je sa smješkom prihvatio, za svakoga izdvojio po neku minutu za razgovor. S djelatnicom u suvenirnici, konobarom iz kafića 'Sveti Josip', ali i s nama, popularni 'Raketa' je bio strpljiv i ponizan po čemu je i poznat tijekom svoje cijele karijere.

Nikada nije krio vjeru, ni ljubav preba Bogu i Blaženoj Djevici Mariji.

"Volimo doći ovdje i stigli smo ponovno pomoliti se. Sada smo u Splitu, blizu smo i tu nam je jako lijepo", kazao je kratko Rakitić za Hercegovina.infokrećući ka vrhu Brda ukazanja.

Za malo duži razgovor dogovorili smo se za idućeg posjeta ovom hercegovačkom mjestu.

Podsjetimo, Ivan Rakitić posljednji put u Međugorju je bio u kolovozu, a uz njega i suprugu tada su bile i njihove dvije djevojčice.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.