TRI DESETLJEĆA POSTOJANJA Uz nekadašnje članove iz cijelog svijeta Vaterpolo klub Jadran iz Neuma obilježio obljetnicu

Hrvatski vaterpolo klub "Jadran" iz Neuma

“Na jedan dan smo svi bili kući”, započinje priču za Hercegovina.info Kristian Njavro, trener Hrvatskog vaterpolo kluba "Jadran" iz Neuma, čiji su članovi imali čast jučer proslaviti njegovu 30-u obljetnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neum je zahvaljujući ovom klubu jučer okupio ljude iz svih krajeva svijeta, pa su tako danima unaprijed svi pažljivo isplanirali svoje dane, kako bi došli dati podršku i još jednom se osjetiti članom ove uspješne i ambiciozne ekipe. U njihovim redovima su sada ljudi svih generacija, a osjetiti još jednom na ovako važan datum miris njima posebne vode, za njih znači nezaboravno iskustvo.

Hrvatski vaterpolo klub "Jadran" iz Neuma

“Još sam pod dojmom svega što se dogodilo jučer. Pripreme su bile naporne, ali kada se ovako nešto dogodi i ostaješ pod dojmom koliko ovaj klub znači ljudima koji su igrali makar i jednu utakmicu za njega. Na sam dan proslave toliko poruka, poglavito od onih koji nisu bili sigurni zbog posla hoće li moći doći, u smislu: ’Kristian, izorganizirali smo se, stižem/o’”, rekao je za Hercegovina.info Njavro, dodajući da su na kraju svi uspjeli naći svoje mjesto.  

Uz ovaj događaj, kako sam Njavro kaže, “pokrili” su dosta veliko područje od Njemačke, Austrije, Zagreba, Rijeke, Šibenika, Splita, Mostara i Dubrovnika.

“Na jedan dan smo svi bili u svojoj ‘kući’. Igralo je 85 bivših i sadašnjih članova, podjeljenih u četiri ekipe, dok su pune tribine, pontoni i okolni dio navijali za svoje favorite”, priča nam ponosno Njavro.

Hrvatski vaterpolo klub "Jadran" iz Neuma

Pobjedu je odnijela ekipa predvođena članovima Mladosti iz Zagreba Sunara i Penava, član OVK Poška T. Sunara i domaćim momcima K. Krmekom, M. Matićem, H. Krešićem, K. Nikolićem, D. Obadom, I. Lakićem, I. Džono, D. Sentićem, I. Đerekom, pobjedom od 11:10 protiv ekipe VK Pro Recreativo.

Hrvatski vaterpolo klub "Jadran" iz Neuma

“Hvala predsjedniku kluba Ivanu Lakiću u potpori za održavanjem,  momcima iz udruge ‘Kron’ na suradnji, načelniku Jurkoviću na preuzimanju organizacije koncerta grupe ‘Dalmatino’ i sve one podrške koje dobijamo da bi klub mogao zdravo funkcionirati”, zaključio je Njavro, koji je i sam bio organizator ovog događaja.

Hrvatski vaterpolo klub "Jadran" iz Neuma

Večer je završena koncertom na plaži hotela Stella grupe ‘Dalmatino’, uz, kako kaže, osjećaj i zvukove Jadrana, Dalmacije i mora.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.