TRENING I DRUŽENJE Upoznajte prirodne ljepote okolice Mostara kroz zanimljiv i ne pretjerano zahtjevan ultra trail

Velež ultra trail

U sklopu Mostar Move Weeka, a u organizaciji Velež Ultra Traila, bit će održan trail trening. Druženje kroz poznatu mostarsku Suhodolinu koje ne smijete propustiti, govore organizatori ovoga jedinstvenog traila za Hercegovina.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putanja će krenuti usponom uz Ružni sokak, gdje će se nakon desetak minuta već biti na stazi, koja pored osušenog korita potoka Dronje, se vijugavo uspinje u pravcu Vučje glave i uzvišenja Stolac. 

Trening će biti slabijeg intenziteta, prilagođen najsporijem tempu sudionika. Konačno odredište će biti skriveni vidikovac sa čarobnim pogledom od kojeg zastaje dah i zbog kojeg će definitivno svaki napor biti isplativ. 

Velež ultra trail

Osvježenje hladnim napitcima će biti osigurano. Potom slijedi silazak prema gradu suprotnim kanjonom što vodi kroz borovu šumu. Sve ovo je na par kilometara od grada. Zaista jedinstvena prilika za upoznavanje traila, ali i istraživanje skrivenih ljepota u našoj blizini.

Događaj se se održati u subotu, 1.6. Okupljanje je predviđeno u 9:00 h na lokalitetu parka Alekse Šantića, naselje Luka. Zainteresirani se trebaju prijaviti na email: [email protected] ili preko fb. stranice Velež Ultra Trail.