VIDEO  Tiktokerica iz Gruda objasnila zašto obožava živjeti u Hercegovini

Lauracorluka
TikTok

Poznata tiktokerica iz Gruda, Laura Ćorluka oduševila je Hercegovke i Hercegovke videom nazvanim "Hercegovina u srcu" u kojem opisuje zašto voli živjeti u Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao prvo, pogledajte ovo", govori ona i prikazuje svoje osunčano i lijepo uređeno dvorište u kojem se izležava pas, zlatni retriver.

Sadržaj se učitava...

Nastavlja dalje: "Meni se sad sestra udaje, i jedna nam je susjeda i jučer i danas donijela tepsije uštipaka jer ona pravi najbolje uštipke. Onda, danas nam je druga susjeda donijela njezine dvije orahnjače zato što ta žena pravi najbolje orahnjače u cijelom selu i to svi znaju, a da ne spominjem da nju toliko leđa bole da ona jedva stoji na nogama, ali je ona za bnas napravile njezine dvije domaće orahnjače. pa onda, mi sad radimo cijelo vrijeme oko kuće i susjed zove tatu, može li mu nešto pomoći i tata sve ostavlja i ide pomoći susjedu jer logično, ide pomoći čovjeku da nešto napravi jer on to ne može odraditi sam. Ostavljaš svoje da ideš pomoći drugome. Onda jučer se mami nije dalo nešto očistiti i ona je to bez veze komentirala sa tatinom strinom i susjedom i otišla je dalje praviti ručak i ostavila je to za kasnije, da bih ja došla do vrata kad ono strina riba i čisti ispred naše kuće. Samo tako", nastavlja Laura.

"A da ne spominjem naše susjede koji su najviše kod nas i uz koje smo mi odrasli koje su doslovno kao naše sestre. U petak se Kata udaje a one već u ponedjeljak pitaju kad treba doći, što treba pomoći, tu su za nas stalno, za drugu sestru su tu bile stalno i radile kao mravi"

Laura svoje razloge zašto voli Hercegovinu završava sa jednom kratkom rečenicom: "Život je lijep"

Inače na svom TikToku objavljuje savjete o šminki, odjeći, njegovanju kože a prati je oko 10.000 ljudi. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.