ŠESTI SAJAM ĆUPTERA Objavljen datum održavanja manifestacije, prijave otvorene ako mislite da je vaš najbolji

Ćupter
Hercegovina.info

U organizaciji Društva „Ante“ Tepčići-Čitluk ove godine održat će se šesti Sajam ćuptera. Sajam će se održati u utorak, 12. studenog, a prijave za sudjelovanje ostaju otvorene do 10. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine sajam se održava u posebno svečanom raspoloženju jer je hercegovački ćupter dobio svoj zaštitni znak i priznanje izvorne kvalitete (ZOGP).

Osim natjecateljskog, sajam je i prodajnog, duhovnog i kulturno-zabavnog karaktera.

Program će započeti u 17:00 sati razgledanjem sajma. Nakon toga započinje sv. Misa zahvalnica u 18:00 sati u župnoj crkvi na Pločama-Tepčićima, broćanskom svetištu sv. Ante Padovanskog.

U 19:00 sati u velikom šatoru i u Domu sv. Ante na Tepčićima bit će upriličeno svečano otvorenje sajma s prigodnim programom. Nakon toga uslijedit će bogat kulturno-zabavni i gastronomski program.

Prijave za izlagače koji će sudjelovati na sajmu sa svojim proizvodom ćuptera, kao i za sve one koji žele da se ocijeni njihov ćupter, trebaju donijeti uzorke ćuptera najkasnije do 10. studenog 2024. (nedjelja).

Taj dan će stručni žiri ocjenjivati sve pristigle ćuptere, a najbolja tri ocijenjena ćuptera bit će nagrađeni prigodnom nagradom.

Sve informacije na kontakt broj 063 994 777 (Mario Doko).

"Dobro nam došli na sajam svi izlagači, izvođači i prijatelji ćuptera", navedeno je u pozivu Organizacijskog odbora.