PSIHOLOGINJE MARIJANOVIĆ I GRGIĆ Dan mentalnog zdravlja u Čitluku, fokus na obitelj, odgoj i brak

Jelena Marijanović i Marijana Grgić

Povodom Dana mentalnog zdravlja, psihologinje Jelena Marijanović i Marijana Grgić organiziraju poseban događaj koji će se održati u četvrtak, 10. listopada 2024. godine, s početkom u 17 sati u konferencijskoj dvorani Hotela Brotnjo u Čitluku. Na ovom susretu, posjetitelji će imati priliku čuti predavanja na dvije važne teme: odgoj djece kroz povijest te o braku i obitelji kao temeljima zdravog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode organizatorice, Jelena Marijanović i Marijana Grgić, "smatramo da su ove teme ključne za zdravlje svake obitelji, a naš je fokus na mentalnom zdravlju unutar obitelji."

Jelena Marijanović i Marijana Grgić

Događaj je besplatan za sve posjetitelje, zahvaljujući sponzorstvu Općine Čitluk, a namijenjen je svima koji žele saznati više o odgoju djece i odnosima unutar obitelji. Marijanović i Grgić, pripadnice prve generacije mostarskih psihologa, poznate su i po svom angažmanu u psihološkim savjetovalištima u Općini Čitluk. Jelena je majka tri dječaka, dok Marijana ima tri djevojčice, te obje ističu važnost podrške unutar obitelji.

Ovaj događaj pružit će uvid u zanimljivosti iz svijeta psihologije te korisne savjete za sve one koji žele unaprijediti odnose u svojoj obitelji.