PRILIKA ZA OSOBE S INVALIDITETOM Plaćena praksa u trajanju od šest mjeseci u Hercegovini

Ružičnjak

Udruženje mladih “Ružičnjaka - Los Rosalesa” uz podršku Europske unije, Švedske i Međunarodne organizacije rada, realizira projekt "Ružičnjak" koji ima za cilj povećavanje održivih prilika za zaposlenje osoba sa invaliditetom od 16 do 64 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt „Ružičnjak“ u partnerstvu implementiraju Udruženje mladih Ružičnjaka - Los Rosales", Služba za zapošljavanje HNŽ, JU Centar “Los Rosales”, LINK Poduzetnički centar, MM d.o.o. Mostar, Lokalna razvojna agencija Prozor, Most M d.o.o. Jablanica i JU Centar za socijalni rad Mostar.

Projekt se provodi u okviru programa „EUzaZapošljavanje“ koji financiraju Europska unija i Švedska, a realizira Međunarodna organizacija rada u Bosni i Hercegovini, a ima za cilj poboljšanje socio-ekonomske situacije i uvjeta života u Bosni i Hercegovini.

Udruženje mladih Ružičnjak poziva sve osobe sa invaliditetom u dobi od 16 do 64 godine da se prijave na projekt koji pruža mogućnosti za plaćenu praksu od šest mjeseci.

Projekt je osmišljen da vam pomogne u razvoju profesionalnih vještina, kako biste pronašli stabilan posao.

Kompletna podrška za zapošljavanje

Kroz napredne usluge karijernog vođenja, obuke na radnom mjestu, te procjenu vaših individualnih kompetencija, ovaj projekt vam omogućava da se bolje pripremite za buduće izazove. Ukoliko želite da se zaposlite, ovo je prilika koja vam može otvoriti nova vrata i osigurati dugoročnu stabilnost.
Udruženje mladih “Ružičnjaka – Los Rosalesa” u suradnji sa partnerima, teži da poboljša kvalitetu života osoba sa invaliditetom kroz osnaživanje i pružanje potrebnih resursa za njihovu integraciju na tržište rada. Projekt se provodi na području Prozor – Rame, Jablanice, Konjica i Mostara.

Otvorite vrata ka uspješnoj karijeri!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! 
Prijavite se (link za google forms) putem našeg online formulara i iskoristite sve benefite koje projekt nudi.

Za više informacija posjetite našu web stranicu www.ruzicnjak-mostar.com

Postanite dio inicijative koja vam može osigurati uspješnu karijeru!