FOTO  POGODNOSTI I POPUSTI U Mostaru otvorena preuređena dm prodavnica

U Mostaru otvorena preuređena dm poslovnica

Nastojeći da svojim kupcima pruži što bolje iskustvo kupovine dm kontinuirano radi na uređenju prodajnih prostora. Danas, svoja vrata ponovo je otvorila dm prodavnica na dobro poznatoj adresi Hrvatske mladeži 4 u Mostaru. U osvježenom prostoru kupci su mogli pronaći proizvode iz širokog dm asortimana koji uključuje ekološki prihvatljive proizvode i organsku hranu, proizvode za bebe i djecu, njegu tijela i prirodnu kozmetiku, proizvode iz beauty asortimana i domaćinstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodnosti i popusti za sve kupce

Na dan otvorenja dm je kupcima pripremio posebne pogodnosti i iznenađenja! Svi koji u tijeku dana obave kupovinu, na poklon će dobiti dm ceker, a za kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više dm je pripremio mali znak pažnje, te za potrošenih 80 KM i više dm peškir. Naredna tri dana dm svim kupcima poklanja i popust u iznosu od 15% na ukupnu kupovinu.

U Mostaru otvorena preuređena dm poslovnica

Uručen ček u iznosu od 5.000 KM

Kompanija dm i ovaj put dala je svoj doprinos lokalnoj zajednici uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM Udruženju roditelja i djece sa posebnim potrebama „Vedri osmijeh“. Udruženje okuplja oko stotinu članova, djece, roditelja i podupiratelja, s misijom da se zalaže za ostvarivanje inkluzije, izgradnju jednakopravnog društva u kome će svaki pojedinac živjeti puninu života u skladu sa svojim mogućnostima i sposobnostima, bez diskriminacije po bilo kojoj osnovi.

U Mostaru otvorena preuređena dm poslovnica

Naša vizija je biti organizacija osoba s invaliditetom i njihovih obitelji koja im pomaže ostvariti ljudska prava i raditi na stalnom povećavanju kvalitete života u svim segmentima. Od 2011. godine nudimo Dnevni boravak za punoljetne osobe s invaliditetom, gdje ih nastojimo osposobljavati što samostalnijom životu kroz različite radionice: kreativne, sportske, glazbene, kulinarske i agronomske. Korisnici i djelatnici su vrijedne i radišne osobe pa iz naših radionica izlaze i različiti proizvodi: prirodni sapuni, gipsani magneti, prirodne soli za kupanje, glinene i betonske posude za cvijeće, pozivnice za vjenčanje, domaći čajevi, a iz našeg plastenika svježe voće i povrće. Donaciju kompanije dm ćemo iskoristiti za kupnju vrtnog namještaja i stolica. Hvala dm-u što zajedno sa nama ostvaruju našu misiju i viziju Vedrog osmijeha“, poručila je Kristina Biokšić, iz Udruženja „Vedri osmijeh“.

Donaciju je uručila Marijana Kutle, područna menadžerica koja je tom prilikom poručila: „Preuređivanjem postojećih dm prodavnica i traženjem novih lokacija povezujemo se sa lokalnom zajednicom. Istražujemo mogućnosti i potrebe, što smo učinili i ovog puta, uručivši donaciju Udruženju „Vedri osmijeh“. Također ovo je prilika da se približimo našim kupcima uz stalno širenje ponude proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, kao i kroz brojne pogodnosti koje ostvaruju uz dm active beauty program lojalnosti i 'Moj dm' aplikaciju“.


Nagradna igra

Povodom početka rada preuređene prodavnice dm je za sve kupce priredio i nagradnu igru koja će trajati do 3.10.2024. godine. Oni najsretniji će osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade. Prva je bicikl, druga Nutribullet, dok je kao treću nagradu dm pripremio 10 dm poklon kartica u iznosu od po 50 KM.