Ovog vikenda ne propustite Mostar Jazz Festival

MOSTAR JAZZ FESTIVAL 2024

Ovaj vikend, u subotu i nedjelju, Mostar će biti domaćin nezaboravnim jazz večerima, dok će u ponedjeljak svi ljubitelji glazbe imati priliku sudjelovati u edukativnim masterclass radionicama. Na festivalu će nastupiti vrhunski domaći, regionalni i međunarodni glazbenici, a posjetitelji će uživati u koncertima koji će odjekivati gradom na Neretvi, na platou ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine, Mostar Jazz Fest stavlja poseban naglasak na digitalno oglašavanje, minimizirajući upotrebu letaka i drugih fizičkih materijala. “Time smo željeli doprinijeti stvaranju pozitivnih navika u našoj zajednici, vodeći se primjerom ekološke osviještenosti.”-poručili su organizatori

Uz glazbu, festival ima i humanitarnu misiju - uljepšati dane djeci koja borave u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru. Tijekom festivala, posjetitelji će moći sudjelovati u prikupljanju sredstava za kupovinu glazbenih instrumenata, čime će se djeci omogućiti ugodniji boravak uz zvuke glazbe.

Više info na webu: https://mostarjazzfest.ba

Program Mostar Jazz Festivala 2024:

Subota, 24.8.2024. od 20:00h Plato ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače:
BDB Trio i Bigesty Septet oduševit će publiku svojim energičnim izvedbama i jedinstvenim spojevima jazza i moderne glazbe.

Nedjelja, 25.8.2024. od 20:00h Plato ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače:
Dena DeRose, priznata američka pijanistica i vokalistica, osvojiti će vas svojim emotivnim izvedbama, dok će Zvjezdan Ružić sa svojim inovativnim projektom Pianotron donijeti poseban glazbeni doživljaj.

Edukacije i Masterclass radionice:

Ponedjeljak, 26.08.2024. Galerija Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače:

  • 12:00h: Masterkids radionica za mlađe uzraste, idealna prilika za najmlađe da se upoznaju s glazbom u opuštenom okruženju.
  • 19:00h: Masterclass radionice za mlade glazbenike i one koji žele postati, s vrhunskim izvođačima: Bruno Mičetić (gitara), Miha Koren (kontrabas), Inside Swing & Bossa Nova and latin world, Dena DeRose (vokalna radionica).


"Učeći od najboljih, dobit ćete uvid u put od ljubavi prema jazzu i glazbi općenito do profesionalnog uspjeha," poručili su organizatori.

„Mostar Jazz Festival 2024 nije samo festival; to je pokret. Glazbeni doživljaj koji mijenja zajednicu. Pridružite nam se od 24. do 26. kolovoza i budite dio umjetnosti iz srca!“ - organizatori