Okusi svijet na jednom mjestu - Moba Street Food Festival i ovo ljeto s vama!

Moba Street Food Festival

Sjajna vijest stiže za sve hranoljupce- Moba Street Food Festival je i ovo ljeto s vama u Mostaru! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostarsko ljeto će se treću godinu zaredom spojiti s okusima i mirisima street food delicija. Ovaj omiljeni događaj okuplja ljubitelje dobrog zalogaja i avanturističke kulinarske duše kako bi istražili raznolikost svjetskih okusa. Od azijskih, meksičkih preko talijanskih do tradicionalnih jela s potpisom lokalnih kuhara, Moba Street Food Festival, u organizaciji Udruge Moba, obećava da će probuditi nepca svim gastroljupcima. 

Plato iza Stare gimnazije u Mostaru i ove godine pretvorit će se u oazu slasnog zalogaja uz bogat koncertni program od 28.8. do 8.9.2024. Spremite se za nezaboravno gastronomsko putovanje tijekom 12 ukusnih i veselih dana.

Probajte različita jela iz 13 gastro kutaka, a 12 dana rezervirajte za druženje, degustaciju, ples i pjevanje jer vas očekuje 10 koncerata poznatih lokalnih i regionalnih imena, kviz program kao i zanimljiv program za djecu.

Na dobro poznatoj lokaciji pod otvorenim nebom, uz istaknute izlagače čiji su vas recepti oduševili proteklih godina, imat ćete priliku upoznati i nove gastro ekipe i degustirati jela s njihovim potpisom. Bogata street food ponuda donosi wokove, sendviče, nuggetse, burgere, tjesteninu, tradicionalna jela u novom ruhu, te slastice poput palačinki i sladoleda… Uz ukusne zalogaje, moći ćete se rashladiti raznolikom ponudom osvježavajućih pića, piva, aperola, cocktaila… 

Ulaz na festival je slobodan.

Na Mobu su dobrodošli svi. Najmlađi degustatori će imati dio za igru i druženje te organizirane predstave u kojima su iznimno uživali prošle godine. Moba je pet friendly, pa slobodno povedite i svoje ljubimce, a cashless sustav uz brzo, jednostavno i sigurno plaćanje omogućuje potpuni užitak u čarima festivala.

Podsjetimo kako se pod nazivom moba krije značenje uzajamne pomoći u zajednici s ciljem uspješno završenog posla, te se uspješan rad obilježavao večerom i zabavom u kući domaćina nakon zajedničkog rada. Zbog toga Moba Street Food Festival koji u sebi u isto vrijeme objedinjuje tradicionalno i inovativno,  lokalno i svjetsko te nas podsjeća da usporimo i odmorimo uz društvo dragih osoba!

Ponesite osmijeh, dobar apetit i želju da probate nova jela. Za detaljnije informacije pratite službene Facebook i Instagram kanale festivala.