NOVI POČETAK UZ STARU ODJEĆU Sutra počinje buvljak uz koji ćete osvježiti ormar i donirati u humanitarne svrhe

prodaja odjeće
ilustracija

Prepuni ormari, višak odjeće ili jednostavno stvari koje vam se ne sviđaju jednako kao prije i rado biste ih zamijenili, sada mogu dobiti jedan potpuno novi izgled i namjenu. „Udahnite novi život svojoj odjeći“, jedna je od poruka udruge „Rezon“, koja će na inicijativu grupe žena biti organizirana sutra, 15. lipnja, u njihovim prostorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Voljeli bismo da ovakva praksa postane redovna, a prostor i lokacija 'Rezona' je savršeno mjesto za kreativno okupljanje“, kazala je Maja Rubinić za Hercegovina.info ispred ove udruge.

prodaja odjeće

Buvljak u Rezonu

Sama riječ buvljak sa sobom nosi sliku mnoštvo stvari, različitih boja, veličina i oblika, a sve to u autentičnim primjercima. Ipak, „buvljak“ za Rezon i ljude u njemu znači još nešto više od toga.

„Ovo je važan događaj jer, između ostalog, može promovirati i potaknuti ipak malo drugačiji i racionalniji odnos prema potrošnji i kupovini“, kazala je Rubinić.

Sve ovo dobiva još jednu novu dimenziju i priču koja bi vrlo lako mogla postati tradicija, ukoliko sve prođe kako je planirano.

„Važno je naglasiti da će dio sredstava biti doniran u humanitarne svrhe“, istaknule su organizatorice.

prodaja odjeće

Udruga Rezon, inače službena platforma „Street Arts Festivala Mostar“, već 13. godinu gradi jednu od najvećih galerija ulične umjetnosti u regiji.

Neka vam ovo subotnje jutro bude rezervirano za vas, vaš izgled i zabavu, pa će vas put sigurno odvesti i u Rezon od 11h, na adresi Kneza Mihajla Viševića Humskog 57.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.