VIDEO  NOVI GLAZBENI HIT Posušanka Ana Širić snimila pjesmu s Damirom Urbanom

Ana Širić
Milica Czerny Urban

'Kažu svi da izmišljam' najnovija balada finalistice popularne hrvatske natjecateljske emisije 'The Voice' Ane Širić i Damira Urbana koji je u spomenutom showu bio njezin mentor, u samo nekoliko dana prikupila je više 113 tisuća pregleda na platformi YouTube.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kliknuli' su u četvrtoj sezoni HTV-ovog showa, a zatim su objavili svoj prvi singl

„Bila sam član Tima Urban, Damir mi je bio mentor, a i prije sam ga slušala i bila upoznata s njegovim radom. Kliknulo je spontano, bez forsiranja, glazba nas je spojila i zbog glazbe smo sada prijatelji“, kazala je ova mlada Posušanka za Hercegovina.info.

Koliku je podršku tijekom natjecanja uživala od svog mentora, svjedoči i izjava Damira Urbana, koji je istaknuo da je Ana, bez obzira na krajnji ishod, za njega pobjednica ovog natjecanja.

Sadržaj se učitava...

Kako je kazala za naš portal, odmalena je pokazivala sklonost prema glazbi, počevši s crkvenim zborom, franjevačkom mladeži, folklorom i klapom, da bi naposljetku stigla do reflektora velike hrvatske glazbene scene

„Teško je odrediti dan ili vrijeme kada sam zavoljela glazbu. S tom ljubavi i željom se rodiš, a ja sam ju još i njegovala kroz čitavo odrastanje i u jednom trenutku je postala neizostavan dio moga života“, objasnila je Ana.

Ana Širić

Autor teksta i pjesme je sam Urban

„Pjesmu je napisao i uglazbio Damir, poklonio mi je svoju umjetnost i pomogao u svakom koraku nastajanja i snimanja pjesme. Aranžman je predivno stvorio Nikša Bratoš i mogu reći da je i samo snimanje pjesme bilo nezaboravno i jako ugodno iskustvo. Još jedna neizostavna osoba koja je pomogla u ostvarenju ovog singla je i Milica Czerny Urban koja potpisuje fotke za singl a uskoro i spot koji bi trebao biti spreman za publiku u skorije vrijeme“, zaključila je Širić.

Inače, nije iznenađujuće da je došlo do ove suradnje jer je Urban nebrojeno puta do sada pokazao da voli biti u društvu mladih ljudi koji vjeruju da glazbom mogu mijenjati svijet, a ova mlada medicinska sestra iz Posušja svakako je jedna od njih.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.