NATJECANJE U LOVLJENJU LIGNJI U NEUMU 'Očekujemo 40 ekipa, više od 250 sudionika'

Lignjolov Neum
Lignjolov Neum

Neum će 12. listopada 2024. godine postati središte ljubitelja ribolova s održavanjem četvrtog izdanja Lignjolov kupa. Ovaj popularni događaj održat će se u ljetnoj bašti Hotela Zenit, gdje se očekuje dolazak više od 40 ekipa u kategoriji "Lov s barke" i preko 100 natjecatelja u "Lovu s obale", koji će se natjecati u senior i junior kategorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dražen Obad, jedan od organizatora, ističe da se pripreme za natjecanje intenzivno odvijaju. „Očekujemo dolazak više od 40 ekipa iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore u kategoriji Lov s barke. U kraljevskoj disciplini, Lov s obale, imamo prijavljeno preko 100 natjecatelja. Ukupno, očekujemo više od 250 sudionika,“ rekao je Obad.

Isplovljavanje je planirano za 16 sati, s povratkom u 20 sati. Uz natjecateljski duh, organizatori su pripremili i zabavni program, a nastupit će tamburaški orkestar Pajo Kolarić iz Osijeka te tamburaški sastav Ravnica Osijek, koji će dodatno obogatiti atmosferu događaja.

„Svi se nadamo lijepom vremenu i mirnom moru, što će dodatno doprinijeti uspješnosti ovogodišnjeg kupa,“ dodao je Obad za Hercegovina.info, naglašavajući važnost druženja i zajedništva među ribolovcima.

Lignjolov kup Neum 2024. obećava izvanredan dan ispunjen natjecateljskim duhom, zabavom i zajedničkim trenucima. Pozivamo sve ljubitelje ribolova da dođu i podrže sudionike, uživajući u ljepotama Neuma i u čarima ribolovnog sporta.

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte u našoj reportaži.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.