MEĐUNARODNI DAN KAVE Proslavite ga na platou Mepas Mall centra u Mostaru

Povodom Međunarodnog dana kave Franck kava organizira event u Mepas Mallu

Kraća ili duža, gorka ili s malo šećera i mlijeka - i ove godine svi zaljubljenici u kavu moći će uživati u aromatičnim okusima omiljenog toplog napitka jer Mepas Mall i Franck, u utorak, 1. listopada, zajedno obilježavaju Međunarodni dan kave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo već tradicionalno druženje održat će se na platou Mepas Mall centra, od 10:00 do 12:00 sati, gdje će Franckovi profesionalni baristi za sve posjetitelje pripremati samo najfinije šalice vrhunske kave. Posjetitelji će tako imati veliki izbor za degustaciju – od premium Franck Superiore espressa s Rainforest Alliance certifikatom do Franck Crema turske kave, koja se može pripremati klasično u džezvi ili jednostavno, samo prelijevanjem vrućom vodom. Franckov baristički tim posjetitelje će razveseliti i s alkoholnim i bezalkoholnim osvježavajućim koktelima na bazi hladnog čaja od Kamilice i džumbira te Cold Brew kave, a bit će dostupni i za savjete o pripremi savršenog espressa i ostalih toplih napitaka. 

Povodom Međunarodnog dana kave, Franck dodatno časti i s popustima koje potrošači mogu ostvariti na Franck webshopu. 

Dobro je poznato da šalica fine kave uvijek dolazi uz gutljaj vode i slatki zalogaj, stoga će svi posjetitelji moći uživati u osvježenju uz vodu Leda i neodoljive slastice iz slastičarne Lana.

Ne propustite zaviriti u omiljene trgovine Mepas Mall centra jer svaka kupnja u minimalnom iznosu od 20 KM donosi priliku za osvajanje vrhunskih Phillips kućanskih uređaja u nagradnom natječaju “Raskošna Phillips jesen u Mepas Mallu” koji traje do 20.10.2024. godine. 

Prvi dan listopada je i Međunarodni dan starijih osoba, stoga pozivamo sve mostarske umirovljenike da nam se pridruže i uživaju u šalici kave pod ugodnim jesenskim suncem.

Bez obzira volite li kavu ujutro, popodne ili cijeli dan, ovaj događaj je stvoren upravo za vas, ljubitelje ovog tamnog napitka bez kojeg je teško zamisliti dan! Sa sobom ponesite samo osmijeh i vedar duh i opustite se uz šalicu omiljene Franck kave. 

Vidimo se na platou Mepas Mall centra, jer svaki gutljaj kave postaje poseban kad ga dijelimo zajedno!