FOTO  Investirajte u ekskluzivne apartmane Dodig tennis centra

Međugorski Dodig Tennis Center

Međugorski Dodig Tennis Center pruža jedinstvenu priliku za investiciju u apartmane unutar svog modernog kompleksa. Smješten u jednom od najposjećenijih mjesta u regiji, ovaj centar nudi mnogo više od samog smještaja - omogućava vam pametno ulaganje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međugorski Dodig Tennis Center

Stanovi, veličine od 48 do 142 kvadratna metra, dizajnirani su za udobnost i estetski dojam. S modernim interijerom i kvalitetnim materijalima, ovi apartmani predstavljaju sklad luksuza i funkcionalnosti. Kupnjom apartmana postajete član VIP Members Cluba, čime dobivate pristup uslugama centra, uključujući spa, fitness centar i privatni restoran.

Međugorski Dodig Tennis Center

Osim što apartman možete koristiti kao osobno odmorište u Međugorju, Dodig Tennis Center nudi opciju rentanja apartmana kada niste u njemu. Naša usluga rentanja i čišćenja omogućava vam ostvarivanje prihoda uz minimalnu brigu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atraktivno odredište budućnosti

Dodig Tennis Center nudi priliku za ulaganje u nekretninu koja osigurava rast vrijednosti, pružajući vam istovremeno i dom u jednom od najatraktivnijih mjesta u ovom dijelu Europe.

Ako želite osigurati svoje mjesto, preporučujemo da se što prije javite.

Za sve informacije kontaktirajte nas putem emaila [email protected] ili na broj +387 63 415 074.