Čapljina Fight Night 3 – Spektakl koji se ne propušta

Čapljina Fight Night

Ljubitelji borilačkih sportova, pripremite se za nezaboravnu večer adrenalina i uzbuđenja.

U nedjelju, 30. lipnja 2024., s početkom u 20:00 sati, Gradska sportska dvorana Čapljina bit će domaćin trećeg izdanja Čapljina Fight Night-a.

Ovaj događaj obećava pravu poslasticu za sve fanove borbi, sa sjajnim borcima koji će se boriti za titulu najboljeg.

Bit će jedan meč u amaterskom i 11 mečeva u profesionalnom boksu.

Najpoznatiji borci

Na ring će izaći neki od najpoznatijih boraca regije, uključujući Boška Mišića, Emila Markića, Josipa Pehara, Andriju Kuzmana, Zdenka Buleta, Antu Alilovića, Davorina Brajkovića, Gorana Kožula, Marka Kraljevića, Marka Martinjaka, Vinka Zadra i Marka Petričevića.

Svaka borba obećava napetost i vještinu, što će ovu noć učiniti nezaboravnom za sve prisutne.

Gost večeri

Poseban gost večeri bit će Vinko Ćemeraš, poznati čapljinski glazbenik koji će dodatno zagrijati atmosferu svojim nastupom.

Ovo je prilika da uživate ne samo u vrhunskim borbama, već i u odličnom glazbenom programu.

Cijena ulaznice za ovaj spektakl iznosi 10 KM, dok je cijena VIP ulaznice 30 KM, što uključuje posebne pogodnosti i najbolja mjesta za gledanje borbi.

Ulaznice i informacije

Ulaznice možete nabaviti u prostorijama boksačkog kluba ”Kralj Tomislav” Čapljina, u caffe baru Royal te u Caffe baru Tropic.

Ne propustite priliku da osigurate svoje mjesto na ovom vrhunskom događaju koji okuplja najbolje borce i pruža nezaboravan doživljaj.

Generalni pokrovitelj ovog sportskog događaja je Grad Čapljina, a organizator je Boksački klub ”Kralj Tomislav” Čapljina, na čelu sa trenerom i profesionalnim boksačem Boškom Mišićem.

Vidimo se u Gradskoj sportskoj dvorani Čapljina 30. lipnja 2024. godine u 20:00 sati na Čapljina Fight Night 3 – događaju koji se ne propušta!