FOTO  Biskup Palić krstio sedmo dijete u obitelji Šimić, braća i sestre ministrirali na krštenju

Obitelj Šimić krštenje djeteta
mmfotografije

Mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić za vikend je u župi svetog Ivana apostola i evanđelista krstio sedmo dijete obitelji Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maleni Luka sedmo je dijete Ive i Matijasa Šimića, a posebno lijepo je bilo vidjeti njegovu braću i sestre koji su ministrirali na svetoj misi na kojoj je kršten njihov brat.

Obitelj Šimić krštenje djeteta
Foto: mmfotografije

"Kao i svake nedjelje čuli smo Božju riječ. Pokušamo i želimo da ta riječ oblikuje naša srca i oblikuje naše živote", kazao je između ostaloga u svojoj propovijedi biskup Palić, a upravo je ova mlada, sad već, deveteročlana obitelj najljepše svjedočanstvo otvorenosti života u vremenima kada se mnogi nalaze u obiteljskim krizama, a brojne države bore s demografijom.

Ove nedjelje župljani župe sv. Ivana apostola i evanđelista imali su čast da uz riječ gledaju i živi primjer Božje ljubavi i milosti.

Obitelj Šimić krštenje djeteta
Foto: mmfotografije

Fotografski duo mmfotografije koji su objavili fotografije krštenja na svom profilu posebnu su zahvalnost istaknuli roditeljima i djeci koji su 'slušali' pri fotografiranju kao da se radi o prvom djetetu.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.