KRAJ SEZONE Lutkarsko kazalište Mostar vas poziva na besplatno izvođenje kultnog 'Mačka u čizmama'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Lutkarsko kazalište Mostar ovoga vikenda zatvara još jednu iznimno uspješnu sezonu. U sezoni 2023./2024., točnije od mjeseca rujna 2023. pa do lipnja 2024. godine odigrano je ukupno 171 predstava sa preko 8.000 posjetitelja te su upriličene i tri premijere, dvije samostalne i jedna u koprodukciji sa HNK Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Povodom zatvaranja sezone svojoj vjernoj publici poklanjamo besplatne izvedbe predstave 'Mačak u čizmama'. Predstava će se igrati u dva termina, u petak 14.6. u 18 sati i u subotu 15. lipnja u 11 sati'', priopćeno je iz Lutkarskog kazališta.

Dobro poznata priča o snalažljivom mačku, o tome kako lukavošću možemo savladati probleme s kojima se susrećemo u životu.

 U današnjem svijetu kada su djeci servirana sva rješenja ova priča pomaže u razvijanju njihove mašte i snalažljivosti. Priča je protkana ljubavlju i prijateljstvom, ono što u današnje vrijeme nedostaje.

U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Ivan Nevjestić, Tibor Oreč, Marta Haubrich.

Budući da je broj posjetitelja ograničen, iz Lutkarskog kazališta mole publiku da svoje mjesto osiguraju rezervacijom putem njihove web stranice.

Vezani članci