DOLAZI RESPAWN Na programu BHT1 uskoro kreće nova IT i gaming emisija za mlade

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na male ekrane uskoro dolazi nova emisija "Respawn" koja će na male ekrane donijeti informativne i zabavne sadržaje iz svijeta gaminga i IT industrije. Emisija "Respawn" počet će s emitiranje 15. rujna i bit će prikazivana svake nedjelje u 09:00 uz reprizno emitiranje srijedom u 13:30 na BHT1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova emisija osmišljena je kao platforma koja će mladima pružiti priliku da se povežu s vodećim stručnjacima iz industrije, razmijene iskustva i steknu nova znanja iz oblasti tehnologije.

"Respawn nije samo još jedna emisija o video igrama; ona je rezultat naše strasti prema tehnologiji i želje da mladim ljudima pružimo kvalitetan sadržaj koji će ih inspirirati. Kroz ovu emisiju želimo potaknuti mlade da kreativno koriste tehnologiju, istražuju svijet programiranja i dizajniranja igara te da se upuste u dinamičan svijet IT industrije", izjavio je osnivač i urednik portala respawn.ba, Adi Zeljković.

Ono što "Respawn" izdvaja od ostalih emisija jeste njen interaktivni pristup i raznolikost tema. Pored pregleda najnovijih vijesti i recenzija, emisija će omogućiti gledateljima da se uključe u razgovore sa stručnjacima, te da kroz interaktivne segmente kao što je "Ask the Experts," direktno postavljaju pitanja i dobivaju odgovore na teme koje ih najviše zanimaju.

Ovaj format ne samo da pruža vrijedne informacije, već i stvara prostor za aktivnu participaciju gledatelja, što dodatno obogaćuje njihov doživljaj.
"Emisija 'Respawn' donosi nešto novo i uzbudljivo na našu televiziju. Ponosni smo što ćemo kroz ovu emisiju ponuditi mladima ne samo zabavu, već i edukativni sadržaj koji je usmjeren ka njihovom tehnološkom razvoju. Vjerujemo da će 'Respawn' postati omiljena emisija među mladima i svim ljubiteljima gaminga", istakla je urednica programa za djecu i mlade BHT1, Emina Daut.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emisija "Respawn" će se sastojati od nekoliko pažljivo osmišljenih segmenata, uključujući "Game News" koji će pokrivati najnovije vijesti iz svijeta gaminga, "Game Reviews" s detaljnim recenzijama igara i hardvera, te "Software Spotlight" koji će gledateljima pružiti najnovije informacije o softverskim inovacijama. Također, tu su i "Tech Talks," gdje će stručnjaci iz IT industrije dijeliti svoje uvide o najnovijim tehnološkim trendovima, te "Game Spotlight" i "Ask the Experts," koji će omogućiti gledateljima da direktno komuniciraju sa stručnjacima putem društvenih mreža.

Portal Respawn.ba, koji je jedan od najčitanijih gaming portala na Balkanu, pokrenut je 2020. godine s ciljem da postane glavno odredište za najnovije vijesti, recenzije i zabavni sadržaj iz svijeta videoigara, tehnologije i zabave. Tim portala posvećen je pružanju relevantnih informacija i kvalitetnog sadržaja za sve zaljubljenike u gaming i IT industriju.

Vezani članci