TRAGEDIJA U NOVOM SADU U velikom požaru poginuli roditelji i četvero djece

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U Novom Sadu sinoć oko 2:30 izbio je velik požar u obiteljskoj kući na križanju Ulice Đorđa Dere i Ulice Davida Rackovića u naselju Salajka. Kako javlja Telegraf, poginulo je najmanje šestero ljudi, ali i dalje traje potraga za tijelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hitna pomoć je intervenirala oko 2 sata i 54 minute. Nemamo podatak koliko je točno osoba poginulo jer je teško utvrditi", rekao je za Tanjug glasnogovornik Hitne pomoći Zoran Krulj.

Liječnica Nikolina Marić iz Hitne pomoći rekla je za 021.rs da su došli na intervenciju u 2:45, ali već je bilo kasno. Navodi da nisu mogli napraviti ništa osim konstatirati smrt više osoba.

Otkriven i uzrok požara?

Potpredsjednik vlade Srbije i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u požaru u Novom Sadu poginulo šest osoba - roditelji i četvero djece.

"Tijela nastradalih prenesena su u Centar za sudsku medicinu, a pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja“, rekao je ministar.

Na licu mjesta su policija, vatrogasci i hitna pomoć. Policijski očevid je u tijeku. Prema prvim informacijama, sumnja se da je vatra izbila zbog kvara na električnim instalacijama, odnosno električnog bicikla koji je bio na punjaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dozivao sam ih, ali nisu me čuli"

"Vidio sam da gori. Počeo sam ih dozivati, ali nisu me čuli", rekao je za Telegraf prvi susjed stradale obitelji. Salajka je, inače, jedna od starijih gradskih četvrti Novog Sada.

Vezani članci