TEŠKO UBOJSTVO Podignuta optužnica protiv osumnjičenih za smrt djevojčice Danke Ilić

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv okrivljenog Dejana Dragijevića iz sela Zlot i okrivljenog Srđana Jankovića iz sela Luka kod Bora zbog kaznenog djela teškog ubojstva u supočiniteljstvu djevojčice Danke Ilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv okrivljenog Radoslava Dragijevića iz sela Zlot podignuta je optužnica za kazneno djelo neprijavljivanja kaznenog djela i počinitelja, te kazneno djelo pomaganja počinitelju nakon izvršenog kaznenog djela.

Predloženo je da se okrivljenima Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću produži pritvor od strane Višeg suda u Zaječaru, priopćilo je tužiteljstvo, prenosi N1.

Tijelo djevojčice Danke Ilić, za kojom su u travnju organizirane brojne akcije potrage, do danas nije pronađeno, a vještačenjem njezini biološki tragovi nisu nađeni ni u službenom vozilu borskog vodovoda, za koji su radili optuženi, niti u njihovim privatnim automobilima.

Dejan Dragijević i Srđan Janković osumnjičeni su da su ubili dvogodišnju Danku tako što su je udarili vozilom na putu, a zatim njezino tijelo ubacili u prtljažnik i ostavili na odlagalištu otpada.

Rođeni brat Dejana Dragijevića, Dalibor, preminuo je tijekom policijskog saslušanja 7. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalibor Dragijević bio je osumnjičen da je pomogao bratu sakriti tijelo ubijenog djeteta.

Radoslav Dragijević otac je okrivljenog Dejana.

Vezani članci