STAJE PROIZVODNJA ENERGETSKOG PIĆA HELL Veliki problem stvara nestašica vitamina B na europskom tržištu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Zbog nestašice vitamina B koja je trenutno prisutna u Europi, HELL ENERGY Hungary Ltd. privremeno će obustaviti proizvodnju HELL energetskih napitaka koji sadrže B vitamine, počevši od 17. listopada 2024. godine, a procjenjuje se da će obustava trajati 2 do 3 tjedna, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska nestašica vitamina B, o kojoj se naširoko izvještava u medijima, značajno utječe na farmaceutsku i prehrambenu industriju. B vitamini su neophodni za mnoge procese, a dobar primjer je vitamin B12 koji podržava normalnu funkciju imunološkog sustava i pomaže u smanjenju umora. Kao odgovor na ovu situaciju, prisiljeni su privremeno zaustaviti proizvodnju HELL energetskih napitaka od 17. listopada 2024. godine.

"Poduzimamo sve kako bismo smanjili trajanje ovog prekida i reducirali njegov utjecaj na naše partnere i kupce. Važno je napomenuti da se ova obustava proizvodnje odnosi samo na HELL energetske napitke, dok je ostatak našeg portfelja – uključujući Ice Coffee, XIXO i FloeWater – potpuno dostupan.

S obzirom na to da ova nestašica utječe na širok spektar industrija diljem Europe, aktivno radimo s našim dobavljačima i međunarodnim partnerima na rješavanju ovog problema što je brže moguće. Zahvaljujemo na razumijevanju i podršci naših partnera i kupaca tijekom ovog izazovnog razdoblja", stoji u priopćenju.

Vezani članci