TRAG U BESKRAJU Spektakl u Veloj Luci, s 400 brodica pjeva se u čast Oliveru Dragojeviću

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Vela Luka dobila je je još jedan glazbeni spektakl. U čast Oliveru pjeva se na 400 brodica (rekord mjesta na moru), na krcatoj rivi, balkonima, kafićima i restoranima na kojima se okupilo više tisuća ljudi. Program ‘Trag u beskraju‘ koji već šestu godinu predvodi glazbeni producent Ante Gelo nosi impresivnu čaroliju instrumentalnih i vokalnih interpretacija, uz orkestar koji broji sedamdesetak ljudi, pod ravnanjem Alana Bjelinskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večer u Vela Luci započela je instrumentalnom uvertirom od sedam Oliverovih pjesama savršenog glazbenog spoja Alana Bjelinskog, Danielea di Bonaventure, Ante Gele, Amira Gwirtzmana i Antonia Serrana.

Večer iskrene emocije donijeli su Petar Grašo, Jelena Rozga, Zorica Kondža, Marin Kosovec, Giuliano, Roko Blažević, grupa Dalmatino, te Tomislav Bralić i njegov Intrade.

Legendarnim autorima legendarnih pjesama priključio se i novi spot Oliverove nove pjesme ‘Vrime je‘ koju je obitelj Dragojević odlučila premijerno pustiti neposredno prije prijenosa uživo u Vela Luci.

Večer je to prisjećanja na velikog glazbenika i prijatelja u kojem su se desila i dva nova dueta Jelene Rozge i Petra Graše u pjesmi ‘Samo navika‘, te Zorice Kondže i Martina Kosovca, pobjednika Voicea koji su izveli ‘Ključ života‘.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozornica sastavljena od velikog pontona još je jednom donijela savršenu sliku Oliverove Vela Luke koja je otputovala u svijet, prenosi Jutarnji list.

Pjevalo se i plesalo u Vela Luci, a nastupe su iz prvog reda publike pratili Vesna Dragojević, te Dino, Davor i Damir Dragojević s obiteljima.

Vezani članci