SVJEDOK SVE SNIMAO Hrvat uz pomoć djece u Austriji pokušao na silu odvesti bivšu suprugu u Hrvatsku

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Austrijski mediji izvještavaju o slučaju 43-godišnje žene iz Hrvatske koja je trenutno nastanjena u Linzu. Naime, bivši muž 43-godišnje žene je navodno sa svoja dva sina uz pomoć grube sile uvukao bivšu suprugu (43) u automobil kako bi je protiv njezine volje odvezao u Hrvatsku. Kako tvrde izvori, 44-godišnjak, također hrvatski državljanin, nije se želio vratiti u svoj stari dom bez žene i svoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par je već bio rastavljen, no 44-godišnji Hrvat je očito imao druge planove pa je navodno uz pomoć svoje djece pokušao odvesti svoju bivšu suprugu nazad u Hrvatsku. Kako je objavljeno, svjedok je snimio kako je 43-godišnjakinja naizgled protiv svoje volje stavljena u automobil u južnom dijelu Linza. Bez oružja, ali grubom silom. Dvojica sinova para (17, 18) navodno su pomogli 44-godišnjaku da ubaci suprugu, njihovu majku, u automobil, prenosi kroativ.at.

Žena očito nije imala samopouzdanja za pružanje daljnjeg otpora i, na putu prema jugu na Pyhrnautobahnu, nije pronašla priliku za bijeg. Navodno nije imala vremena ni da druge sudionike u prometu upozori na svoju situaciju.

Da svjedok otmicu nije snimio mobitelom i prijavio je, otmičari bi vjerojatno bili uspješni, a da žene nema vrlo vjerojatno bi bilo vidljivo tek nakon vikenda. Stariji sin je pak ostao u Linzu, a nakon što je policija reagirala na dojavu o mogućoj otmici, on je uhićen u stanu. Policija je uspjela locirati mobitel majke, a automobil je potom zaustavljen južno od Graza. 44-godišnjak i njegov sin (17) nisu pružili otpor prilikom zaustavljanja, 43-godišnjakinja je ostala pak neozlijeđena.

Policija zasad nije iznijela daljnje informacije o slučaju.

Vezani članci