STRAVIČAN SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA Maloljetnik tukao vršnjaka, 30 kolega stajalo i navijalo

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jedan je maloljetnik lakše ozlijeđen u tučnjavi ispred škole, izvijestila je policija, a tijekom jučerašnjeg popodneva po društvenim se mrežama proširila snimka na kojoj jedan tinejdžer udara drugog koji leži na tlu, dok oko njih stoje vršnjaci koji ništa nisu poduzeli, a neki su sve snimali. Maloljetnik koji je pretukao vršnjaka je uhićen i pod nadzorom, saznaje Nacional.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Internetom se širi snimka koja pokazuje stravično vršnjačko nasilje ispred jedne šibenske srednje škole.

Nemilosrdna tučnjava srednjoškolaca, šaketanje bez milosti.

Dok se trajalo premlaćivanje, tridesetak sredšnjoškolaca stajalo je i navijalo. Nitko nije prikočio u pomoć. U jednom trenutku ipak su dvojica mladića pokušala zaustaviti nasilnika, no on ih je samo brzo odgurnuo.

Policija u priopćenju navodi kako su dojavu o tome da se ispred škole nalazi maloljetnik koji je najvjerojatnije ozlijeđen zaprimili u 14:10 sati. Po izlasku na mjesto događaja utvrdili su da je jedan maloljetnik tjelesno napao i ozlijedio drugoga.

Ozlijeđeni je maloljetnik zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici u Šibeniku gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica.

Vezani članci