PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI Otac i sin iz Hrvatske poginuli nakon sudara s kamionom u Italiji

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dvije osobe s područja Križevaca poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros, nešto prije 5.15, dogodila na autocesti na sjeveru Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako neslužbeno doznaje Podravski.hr, stradala su dva muškarca, otac i sin, starosti 40 i 65 godina, a nesreća se dogodila između San Giorgia di Nogara i Latisane u smjeru Venecije, prenosi Index.hr.

Zabili se u kamion ispred

Talijanski mediji pišu da je do sudara došlo tako što se automobil u pretjecajnoj traci silovito zaletio u teretno vozilo koje se kretalo ispred njega.

"Prema prvim informacijama, oba vozila kretala su se u istom smjeru, srednjom pretjecajnom trakom, u trenutku nesreće promet je tekao normalno. Iz za sada neutvrđenih razloga, osobno vozilo je snažno udarilo u stražnji dio kamiona koji se kretao ispred njega", opisali su Talijani dodajući kako su vatrogasci izvlačili Hrvate iz auta te da su ih reanimirali, međutim ozljede su bile preteške.

Na mjesto nesreće stigli su prometna policija, vatrogasci, helikopterska hitna pomoć, hitna medicinska pomoć te djelatnici autocesta.

Vezani članci