HITNO POVLAČENJE S POLICA Zbog rizika od požara IKEA opoziva ove proizvode iz prodaje

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

IKEA poziva kupce koji posjeduju Varmfront prijenosni punjač od 10.000 mAh (broj modela E2038) s oznakom datuma (YYWW) 2313, 2316, 2318 ili 2319, ili Varmfront prijenosni punjač od 5 200 mAh (broj modela E2037) s oznakom datuma (YYWW) 2318, 2319 ili 2322 da odmah prestanu s korištenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mole kupce da se u što kraćem roku jave robnoj kući IKEA kako bi dobili zamjenski proizvod ili puni povrat novca.

Proizvod možete vratiti u bilo koju poslovnicu bez računa

IKEA tvrdi da svoje proizvode razvija uz strogi program procjene rizika i detaljno testiranje kako bi se osigurala sigurnost korištenja za kupce i kako bi se osiguralo da su proizvodi u skladu s važećim zahtjevima i propisima na svim tržištima na kojima IKEA posluje.

Unatoč tome, određeni Varmfront prijenosni punjači zbog greške u proizvodnji mogu predstavljati opasnost od požara, a riječ je o gore navedenim serijama. Ovi Varmfront prijenosni punjači povlače se iz prodaje, a kupci ga trebaju prestati koristiti i kontaktirati tvrtku IKEA vezano uz zamjenu proizvoda ili povrat novca.

Varmfront prijenosni punjači s drugim oznakama datuma nisu obuhvaćeni ovim povlačenjem. Zahvaćeni proizvodi mogu se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA bez dokaza o kupnji, odnosno bez računa. IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje može uzrokovati ovo povlačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za više informacija posjetite službene stranice robne kuće IKEA ili se obratite tvrtki IKEA na 01/4455-444.

Vezani članci