UHIĆEN S POVEĆOM KOLIČINOM Mladić drogu nabavljao u Sarajevu pa prodavao po Središnoj Bosni

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Policijski službenici Federalne uprave policije iz Odjela za borbu protiv zloupotrebe droga danas su pod nadzorom tužitelja Županijskog tužiteljstva Kantona Sarajevo, poduzimali mjere i radnje iz svoje nadležnosti na području Sarajeva, a vezano za dokumentiranje kaznenog djela „neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu navedenih aktivnosti, izvršen je pretres osobe inicijala M. H. (1991.) iz Travnika. Pretresanje osobe izvršeno je zbog postojanja osnova sumnje u činjenje predmetnog kaznenog djela“, kojom prilikom je pronađeno cca 350 grama opojne droge „Amfetamin“.

Navedena osoba se sumnjiči da je na području Kantona Sarajevo, neovlašteno nabavljao opojnu drogu „Amfetamin“ koju je potom skrivao i transportirao na područje Srednjobosanskog kantona s namjerom daljnjeg stavljanja u promet.

Osoba lišena slobode je kriminalistički obrađene u službenim prostorijama Federalne uprave policije, te će o njegovom daljnjem statusu odlučivati Županijsko tužiteljstvo Kantona Sarajevo.

Vezani članci