ŠIROKOBRIJEŽANIN OZLIJEĐEN U POSUŠJU Dvojica mu bakljom nanijela opekline po tijelu, jedan od njih policijski službenik

S. Šehović/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jedna osoba iz Širokog Brijega zadobila je lakše tjelesne ozljede nakon što su je bakljom ozlijedile dvije osobe u Posušju, od kojih je jedna policijski službenik koji je u tom trenutku bio izvan službe, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a ŽZH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode, dana 13. listopada u 5:25 sati Policijskoj upravi Široki Brijeg zaprimila je prijavu dežurnog liječnika Doma zdravlja Široki Brijeg da je liječničku pomoć zatražio E. B. (2004.) koji je zadobilo lakše tjelesne ozljede, opekline po tijelu dok se nalazio u Posušju.

Obavljenim razgovorom s ozlijeđenom osobom, utvrđeno je da je E. B. ozlijeđen zapaljenim pirotehničkim sredstvom (bakljom) od strane M. S. i jednog policijskog službenika M. Ć. koji je bio van službe.

U službenim prostorijama PU Posušje zaprimljena je prijava od oštećenog, izvršene su očevidne radnje po odobrenju dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg, u tijeku su druge mjere i radnje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti ovog događaja.

Nakon kompletiranja predmeta bit će upućeno Županijskom tužiteljstvu Županije Zapadnohercegovačke Široki Brijeg, Izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl. 362 st. 2 Kaznenog zakona FBiH - nasilničko ponašanje.

Prema policijskom službeniku također će se poduzeti mjere i radnje sukladno Zakonu o policijskim službenicima Županije Zapadnohercegovačke.

Vezani članci