OZLIJEĐENA ČETIRI POLICAJCA U Gračanici ih muškarac napao alatom za košenje, pomagao mu i sin

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Četiri policijska službenika su ozlijeđena, od kojih jedan teško u jučerašnjem događaju koji se odvio na području Gračanice. Njih su, kako je neslužbeno potvrđeno Klix napali otac i sin koji su uhićeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije, njihovi službenici iz Gračanice jučer su uhitili A. K., rođen 1962. godine i H. K., rođen 2001. godine, obojica iz Gračanice.

Za njih, kako je navedeno iz županijske policije, postoji osnova sumnje da su istog dana u Gračanici, počinili kazneno djelo sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje.

"Naime, navedene osobe su pružile aktivni otpor policijskim službenicima prilikom obavljanja njihovih redovnih poslova i zadataka, dok je A. K. tom prilikom, nanio tešku tjelesnu ozljedu policijskom službeniku PP Gračanica, zbog koje je zadržan na daljem liječenju u UKC-u Tuzla", naveli su iz Uprave policije MUP-a TŽ.

Precizirali su da su u navedenom događaju tri policijska službenika zadobila ozljede o čijem stupnju se liječnici Doma zdravlja Gračanica nisu izjasnili i isti su upućeni na kućno liječenje.

O događaju je obaviješten županijski tužitelj, a potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PP i OKP PU Gračanica. Uhićeni će nakon izvršene kriminalističke obrade uz izvješće biti predati Županijskom tužiteljstvu u Tuzli na dalje postupanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao Klix, uhićeni su otac i sin, a jedan od njih ranije se automobilom odbio zaustaviti policijskim službenicima tijekom redovne kontrole.

Nakon što su se dali u potjeru, jedan od sudionika događaja, točnije A. K., zaustavio se automobilom u blizini obližnjeg dvorišta u kojem je uzeo alat za košenje te tom prilikom policijskom službeniku nanio teške tjelesne ozljede.

Vezani članci