NA NEKOLIKO LOKACIJA Zbog krađe građevinskog materijala uhićen 29-godišnjak

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Policijska postaja Livno zaprimila je 28.3.2024. dojavu da je tijekom prethodne noći u mjestu Miši (Livno) od strane nepoznatog počinitelja ili više njih otuđen građevinski materijal i to 22 table za šalovanje i oko 100 komada klinova za šalovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, dana 20.9.2024. godine, zaprimljena je dojava da je u zadnjih par dana u ul. Preslička, Livno, od strane nepoznatog počinitelja ili više njih sa obiteljske kuće u izgradnji otuđena miješalica za beton, 100 komada žabica za španovanje (šlosova) i plastično bure zapremine 200 l.

Operativnim rado na terenu, službenici Policijske uprave (PU) Livno došli su do saznanja da postoji osnov sumnje da je navedena kaznena djela počinio M.P. (1995.) iz Livna, te je nad istim zavedena kriminalistička obrada, tijekom koje je isti priznao počinjenje navedenih kaznenih djela kao i otuđenje građevinskog materijala (šest tabli za šalovanje) u mjestu Korita (Tomislavgrad).

Nakon završene kriminalističke obrade službenici PU Livno podnijeli su protiv M.P. (1995.) iz Livna, nadležnom županijskom Tužiteljstvu u Livnu izvješće o počinjenom kaznenom djelu 'Krađa' iz čl. 286., a u svezi s čl. 55. KZ FBiH, navedeno je iz MUP-a Hercegbosanske županije.

Vezani članci