KAMION IZUZET Na ulazu u Grude teretnjakom udario pješaka, sa teškim tjelesnim ozljedama prebačen u Mostar

S. Šehović/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Hercegovina.info saznaje da je oko 11 sati došlo do prometne nesreće na ulazu u Grude, te da je jedna osoba ozlijeđena. Ova informacija nam je potvrđena iz Ureda za informiranje MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometna nesreća je prijavljena u 10:50 sati i dogodila se u Ulici Republike Hrvatske. U ovoj nesreći je sudjelovao vozač M.V. (1987.) iz Nevesinja koji je upravljao teretnim vozilom Volvo (registarskih oznaka Bosne i Hercegovine) i pješak B.V. (1949.) iz Gruda.

U ovoj prometnoj nesreći pješak je ozlijeđen i vozilom hitne pomoći Doma zdravlja Grude prebačen je u Centar urgentne medicine (CUM) Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar. O ovoj nesreći je obaviješten dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH.

"Navedena osoba je zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život. Nakon obrade u Cum-u bit će hospitaliziran na Klinici za kirurgiju SKB Mostar", kazali su iz ove medicinske ustanove za Hercegovina.info.

Službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Grude su uradili očevid, te je po naredbi dežurnog tužitelja teretno vozilo izuzeto radi obavljanja daljih vještačenja, potvrđeno je iz Ureda za informiranje MUP-a ŽZH za Hercegovina.info.

Vezani članci