BLAGAJ Dvojica Tuzlaka pretukla radnika na parkingu i nanijeli mu teške tjelesne ozljede

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jučer u popodnevnim satima na podrčju oko Tekije u Blagaju dvije osobe iz Tuzle nanijele su teške tjelesne povrede Mehmedu Bojčiću iz Mostara, radniku na parkingu u blizini Tekije. Prema tvrdnjama očevidaca, napadači su tvrdim predmetom Bojčića udarili u glavu, nakon čega su u njegovu zaštitu stali stanovnici Blagaja koji su u tom trenutku bili u blizini incidenta, pie Dnevni.ba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sukoba je, saznajemo, došlo nakon što su Tuzlaci koji su bili u posjeti Blagaju odbili platiti parking, na čemu je Bojčić inzistirao.

Ubrzo su na lice mjesta došli policajci MUP-a HNŽ-a, koji su napravili uviđaj i jednu osobu lišili slobode. - Počinjeno je kazneno djelo “Nanošenje teških tjelesnih ozljeda“. 

U incidentu su sudjelovale tri osobe, H. A. (1966.) i A. T. (1997.) obojica iz Tuzle s jedne strane, te B. M (1978.) iz Mostara s druge strane, te je tom prilikom osoba B. M. Zadobila teške tjelesne ozljede, rekli su nam u MUP-u HNŽ-a.

Mehmed Bojčić je nakon incidenta zbrinut u Kantonalnoj bolnici “Dr. Safet Mujić“ u Mostaru i trenutno je u komi. Liječnici čine sve da ga oporave. Riječ je, inače, o osobi koja je maloljetna tijekom rata ostala bez svih članova obitelji i kojoj je bilo posebno teško pronaći svoje mjesto pod suncem. Danas je, radeći da bi osigurao bolji život za svoje dvoje djece, napadnut samo jer je savjesno radio svoj posao.

Vezani članci