AKCIJA U ČAPLJINI Uhićen osuđenik s narukvicom, pronađena i zaplijenjena droga

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Radeći po planu suzbijanja nezakonite proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, jučer su policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) i Odjela kriminalističke policije Policijske uprave (PU) Čapljina, postupajući po pismenoj naredbi Općinskog suda u Čapljina, izvršili pretres kuće N.R. (1980.) iz Čapljine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom pretresa je pronađena određena količina nepoznate biljne materije i alat kojima je rezana navedena materija, te dva mobitela. Za N. R. je važno istaknuti da se radi o osobi koja trenutno izdržava kaznu zatvora nošenjem narukvice.

Osim N. R. na mjestu događaja je zatečena osoba P. S. (2003.) iz Čapljine od kojeg je oduzet jedan mobitel.

Na tri lokacije u blizini imanja u vIasništvu N.R. pronađeno je 11 komada biljaka koje asociraju na opojnu drogu 'kanabis', visine od 60 do 200 cm. Na mjestu događaja izvršen je očevid i uklanjanje biljaka, a .N.R. je lišen slobode i zadržan u Policijskoj postaji Mostar-Centar i nad istim će biti sprovedena kriminalistička obrada. 

Sa svim navedenim aktivnostima upoznat  je postupajući tužitelj županijskog Tužiteljstva Hercegovačko - neretvanske županije, priopćeno je iz Ureda za informiranje MUP-a HNŽ.

Vezani članci