VELIKE GUŽVE Na graničnim prijelazima formirane velike kolone, naoružajte se strpljenjem

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na cestama Bosne i Hercegovine jutros se prometuje po suhom kolniku bez značajnijih prepreka ili otežanog prometa. Zbog radova na dionicama magistralnih cesta Vitez-Travnik i na ulazu u Žepče, izmijenjen je režim prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog izrazito prometne dionice, na mjestima radova stvaraju se duže kolone vozila u oba smjera, pa molimo vozače za strpljenje i razumijevanje.

Na magistralnoj cesti Rogatica-Ustiprača, zbog oštećenja mosta, vozila do 30 tona prometuju jednom trakom, dok je za vozila iznad 30 tona promet obustavljen.

Sanacijski radovi su u tijeku na magistralnim cestama: Kladanj-Vlasenica, Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje, Foča-Ustikolina, Dobro Polje-Miljevina, Bijeljina-Rača.

Duge su kolone vozila na izlazu iz naše zemlje na graničnim prijelazima: Izačić, Gradina, Orašje, Hum i Deleuša, dok je na GP Bosanska Gradiška pojačan promet osobnih vozila u oba smjera. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja kolovoza, za putnički promet otvoren je granični prijelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić).

Zabranjen je promet za vozila preko 5 tona najveće dopuštene mase na graničnom prijelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 tona preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak.

Vezani članci