TKO JE POMAGAČ UBOJICE IZ LOZNICE Mijenjao identitet i adrese u Banjoj Luci

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ministarstvo pravde u Vijeću ministara BiH još nije primilo nikakvu obavijest od Suda BiH u vezi sa Zoranom Miletićem, koji je uhićen u Bijeljini u okviru potrage za ubojicom policajca u Loznici, rečeno je iz ovog ministarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Republički javni tužitelj Dragica Glušac rekla je ranije danas da je Miletić predan u nadležnost Tužiteljstva i Suda BiH radi određivanja ekstradicije, piše Srna.

Riječ je o Zoranu Radovanoviću, alijas Zoranu Miletiću, koji je rođen u Srbiji u Bačkoj Topoli i više puta mijenjao identitet i adresu stanovanja na području Banje Luke.

"Nakon ispitivanja ovog lica u Posebnom odjeljenju Republičkog javnog tužiteljstva zbog pomaganja u kaznenom djelu teško ubojstvo, pripadnici Žandarmerije MUP-a Republike Srpske sproveli su ovo lice u ekstradicijski pritvor Suda BiH", istaknula je Glušac.

U Loznici je u srijedu, 17. srpnja, navečer ubijen policajac Nikola Krsmanović (34), dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) teško ranjen, prilikom kontrole "mercedesa" tutinskih registracija u kojem su se nalazile dvije osobe. Napadač je prilikom izlaska iz vozila pucao iz pištolja, pogodivši Krsmanovića u grudi, a Ilića u rame, nakon čega je pobjegao.

Dan kasnije je u Bijeljini uhićen Zoran Radovanović, alijas Zoran Miletić, u okviru potrage za ubojicom policajca u Loznici. On je u petak, 19. srpnja, u Banja Luci predan u nadležnost Posebnog odjeljenja Republičkog javnog tužilaštva. Sumnja se da je on organizirao transport ubojice od Preševa ka Loznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Albanski ubojica koji je ubio jednog srpskog policajca, a ranio drugog, likvidiran je u petak u ataru Banje Koviljače.

Vezani članci